|
دسته بندی کتابخانه |
|
|
 |
بک لینک |
|
|
 |
Subscription |
|
|
| دانلود رایگان کتاب: رمان خارجی
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]
|
![]()
دانلود رایگان کتابهای نویسندگان خارجی ، کتابهای بیگانه ، سقوط ، افسانه سیزیف ، آدم اول ، قضیه مونز , میهمان , کتاب طاعون , دلهره هستی , انسان طاغی , فلسفه پوچی , حکومت نظامی , راستان از آلبر کامو در کتابخانه یاس
آلبـِر کامو نویسندهٔ مشهور فرانسویتبار و خالق کتاب مشهور بیگانه و برنده جایزه نوبل ادبیات میباشد.در سال ۱۹۳۴ به حزب کمونیست پیوست که در آن وظیفهٔ عضوگیری از میان پرولتاریای عرب را بر عهده داشت.بعدها این حزب، کامو را به عنوان یک تروتسکیست به شیوهای نمایشی محکوم و از حزب اخراج کرد.در ۱۹42 کامو، رُمان بیگانه و مجموعه مقالات فلسفی خود تحت عنوان افسانه سیزیف را منتشر کرد.در سال ۱۹۵۲ مشاجراتی بین کامو و سارتر بعد از نوشتن مقالهای علیه کامو در مجلهای که سارتر سردبیر آن بود شروع شد.در سال ۱۹۵۷ جایزهٔ نوبل ادبیات را دریافت کرد. او از نظر جوانی دومین نویسندهای بود که تا آن روز جایزه نوبل را گرفتهاند.
خلاصه ای از کتاب آدم اول اثر آلبر کامو :
در تاریکی شب سالیان دراز در سرزمین فراموشی راه میرفت که در آن هر کسی آدم اول بود، که او خود ناگزیر شده بود خود را دست تنها، بی پدر، پرورش دهد و هرگز آن لحظهها را به خود ندیده بود که پدری پس از آن که صبر میکند تا پسرش به سن گوش دادن برسد او را صدا میزند تا راز خانواده را، یا دردی کهنه را، یا تجربۀ عمر خود را برای او بگوید… و ژاک شانزده ساله و سپس بیست ساله شد و هیچ کس با او سخنی نگفت، و ناگزیر بود دست تنها یاد بگیرد، دست تنها بزرگ شود، با زور، با قدرت، دست تنها اخلاقیات و حقیقت خود را بیابد، تا این که سرانجام به صورت آدم به دنیا آید و سپس با تولدی سختتر دیگر بار به دنیا آید، یعنی این بار برای دیگران، برای زنان، به دنیا آید، مانند همۀ این آدمهایی که در این سرزمین به دنیا آمدند و یکایک آنان کوشیدند تا زندگی بیریشه و بیایمان را فرا بگیرند…
نام کتاب |
نویسنده |
موضوع |
حجم |
صفحه |
آدم اول |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
3.03 MB |
292 |
افسانه سیزیف |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
67.0 KB |
3 |
بیگانه |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
656 KB |
65 |
قضیه مونز |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
87.3 KB |
13 |
میهمان |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
110 KB |
12 |
سقوط |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
5.34 MB |
171 |
طاعون |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
24.2 MB |
335 |
دلهره هستی |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
1.53 MB |
184 |
انسان طاغی |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
3.50 MB |
357 |
فلسفه پوچی |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
909 KB |
100 |
حکومت نظامی |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
1.43 MB |
195 |
راستان |
آلبر کامو |
رمان خارجی |
721 KB |
119 |
دانلود در ادامه مطلب
|
|
|
جمعه، 18 فروردين ماه، 1391 |
|
بازديد: 61133 |
|
 |
|
|
![]()
دانلود رایگان کتابهای الکترونیکی,رمان Emma – اما , غرور و تعصب , غرور و تعصب (زبان اصلی ) ,عقل و احساس , کاترین , دلباخته ( حس و حساسیت ) , اما , پارک منسفیلد , ساندیتون , ترغیب اثر جین آستین
جین آستین (به انگلیسی: Jane Austen)(دسامبر ۱۷۷۵ – ۱۸ ژوییه ۱۸۱۷) نویسنده انگلیسی که آثارش، ادبیات غربی را بسیار مورد تأثیر قرار دادهاست. شناخت او از زندگی زنان و مهارتش در گوشه و کنایهها، اورا به یکی از مشهورترین رماننویسان عصر خودش تبدیل کردهاست.
خلاصه داستان دلباخته ( حس و حساسیت ) اثر جین آستین :
مترجم: عباس کرمی فر
انگلستان، اواخر قرن هجدهم. مرد ثروتمندی به نام آقای دشوود که در آستانه مرگ قرار دارد، تمامی ملک و املاکش را به پسر ارشد خود، جان که از همسر اولش است می دهد، اما در مقابل از او می خواهد که مراقب دخترانش، الینور, ماریان و مارگارت نوجوان که از همسر دوم او هستند، باشد و مخارج آنها را بطور کامل بپردازد. پس از مرگ پدر، جان که تحت سلطه همسرش فانی دارد، از قولی که به پدر داده سر باز می زند و حال دختران دشوود به همراه مادرشان مجبورند که از عمارت اشرافی "پارک ساکس" که اکنون متعلق به جان است، بروند و به فکر جایی، البته محقرتر برای ادامه زندگی باشند. در این هنگام یکی از برادران فانی به نام ادوارد پا به عمارت "پارک ساکس" می گذارد. ادوارد که بر خلاف خواهرش، جوانی مودب و خوش قلب است، بلافاصله با خانواده دشوود رابطه صمیمی پیدا می کند و بتدریج احساس عاشقانه ای میان او و الینور پدید می آید. اما درست هنگامی که ادوارد می خواهد از الینور تقاضای ازدواج کند، مجبور به ترک عمارت و رفتن به لندن می شود. در مقابل الینور نیز به همراه دو خواهر و مادرش به کلبه ای واقع در روستا که متعلق به یکی از خویشاوندان مادرش است می روند تا انجا زندگی کنند و این امر باعث می شود تا الینور و ادوارد تا مدتی از هم دور بیفتند. از سوی دیگر، ماریان که از چهره زیبایی برخوردار است مورد توجه یک جنتلمن ثروتمند به نام کلنل براندون که در همسایگی خانواده دشوود در روستا زندگی می کند، قرار می گیرد. اما ماریان توجهی به کلنل که مرد به ظاهر عبوسی است و در حدود دو برابر سن او را دارد، نشان نمی دهد و در مقابل دلباخته مرد جوانی به نام جان ویلوبای می شود. اما باز در موقعی که ویلوبای باید پیشنهاد ازدواج را به ماریان بدهد مجبور به ترک روستا و عزیمت به لندن می شود. در این شرایط الینور با دختر جوانی به نام لوسی آشنا می شود و پس از اندکی آشنایی در زمانی که لوسی برای دیدن نامزدش از او تقاضای کمک می کند، متوجه می شود که نامزد لوسی همان معشوقه او یعنی ادوارد است. از طرف دیگر ماریان نیز متوجه می شود که ویلوبای برای پرداخت بدهی هایش ناچار شده تا با زن دیگری که در وضع مالی خوبی بسر می برد، ازدواج کند و ......
نام کتاب |
نویسنده |
موضوع |
حجم |
صفحه |
Emma – اما (زبان اصلی ) |
جین آستین |
رمان خارجی |
1.18 MB |
182 |
غرور و تعصب |
جین آستین |
رمان خارجی |
3.03 MB |
222 |
غرور و تعصب (زبان اصلی ) |
جین آستین |
رمان خارجی |
1.30 MB |
479 |
عقل و احساس (زبان اصلی ) |
جین آستین |
رمان خارجی |
1.24 MB |
459 |
کاترین |
جین آستین |
رمان خارجی |
2.98 MB |
348 |
دلباخته ( حس و حساسیت ) |
جین آستین |
رمان خارجی |
3.58 MB |
412 |
اما |
جین آستین |
رمان خارجی |
1.29 MB |
208 |
پارک منسفیلد |
جین آستین |
رمان خارجی |
2.01 MB |
256 |
ساندیتون |
جین آستین |
رمان خارجی |
4.32 MB |
448 |
ترغیب |
جین آستین |
رمان خارجی |
2.88 MB |
338 |
دانلود در ادامه مطلب
|
|
|
چهارشنبه، 16 فروردين ماه، 1391 |
|
بازديد: 124714 |
|
 |
|
|
![]()
دانلود کتابهای نویسندگان بزرگ جهان ، رمان زیبای آنا کارنینا , جنگ و صلح , ارباب و نوکر , هنر چیست , محکوم بی گناه , پرش (مجموعه قصه) , پدربزرگ و نوه نوشته لئو تولستوی در کتابخانه الکترونیکی یاس
لئو نیکلایویچ تولستوی نویسنده و فعال سیاسی اجتماعی روس است. تولستوی یکی از مشهورترین نویسندگان و بزرگترین شخصیتهای تاریخ روسیه میباشد. رمانهای جنگ و صلح و آنا کارنینا جایگاه او را در بالاترین رده ادبیات داستانی جهان تثبیت کردهاند.
بخشی از کتاب رمان زیبای آنا کارنینا اثر لئو تولستوی :
همه خانواده های خوشبخت به هم شبیه هستند ، اما تیره بختی یک خانواده بدبخت مخصوص به خود است.
در خانه ابلانسکی همه چیز وارونه شده بود . زن خانه به سر و سرّ شوهرش با معلمه سابق فرانسوی شان پی برده و اعلام کرده بود که دیگر نمی تواند با این شوهر در یک کاشانه زندگی کند . اکنون سه روز بود که این وضع ادامه داشت و بر این زوج و همه اعضای خانواده و دور و بری ها تاثیری غم انگیز گذاشته بود . همگی احساس میکردند که زندگی جمعی شان در زیر یک سقف بی معنی است و هر گروهی از مردم که تصادفا در قهوه خانه دور افتاده ای جمع شوند ، بیش از آنان ، یعنی اعضای خانواده ابلانسکی و خدمتکارانشان وجوه مشترک دارند . زن از اتاق خودش خارج نمی شد و شوهر از بام تا شام بیرون از خانه بود ....
معرفی کتاب محکوم بی گناه اثر لئو تولستوی :
يكي از روزهاي تابستان به زن خود اطلاع داد كه بايد براي فروش مالالتجاره خود به شهر مجاور مسافرت نمايد، ولي زنش اصرار ميكرد كه در آن روز بخصوص از مسافرت خودداري كند زيرا شب خواب ديده است كه موهاي قشنگ شوهرش خاكستري شده و ديگر از آن حلقههاي زيبا اثري نيست.
ولي آكسيونوف خنديد و گفت: عزيزم خواب تو درست نيست و من پس از فروش اجناس خود سوغاتي بسيار خوبي براي تو خواهم آورد.
بدينترتيب تاجر جوان با زن و فرزندان كوچك خود خداحافظي كرد و به دنبال تقدير خود از شهر خارج گرديد.
نام کتاب |
نویسنده |
موضوع |
حجم |
صفحه |
رمان آنا کارنینا – 1 |
لئو تولستوی |
رمان خارجی |
5.72 MB |
345 |
رمان آنا کارنینا – 2 |
لئو تولستوی |
رمان خارجی |
4.62 MB |
297 |
جنگ و صلح |
لئو تولستوی |
رمان خارجی |
23.6 MB |
1594 |
ارباب و نوکر |
لئو تولستوی |
رمان خارجی |
1.25 MB |
113 |
هنر چیست |
لئو تولستوی |
رمان خارجی |
2.94 MB |
278 |
محکوم بی گناه |
لئو تولستوی |
رمان خارجی |
106 KB |
6 |
پرش (مجموعه قصه) |
لئو تولستوی |
رمان خارجی |
1.04 MB |
32 |
پدربزرگ و نوه |
لئو تولستوی |
رمان خارجی |
453 KB |
33 |
دانلود در ادامه مطلب
|
|
|
دوشنبه، 14 فروردين ماه، 1391 |
|
بازديد: 121603 |
|
 |
|
|
![]()
دانلود کتابهای نویسندگان بزرگ جهان , کتاب های میکاییل پزشک سلطان سلیم , راز اقلیم آسمانی , سینوهه پزشک فرعون , اتروسکان (آخرین رب النوع خاکی) و کتاب سقوط قسطنطنیه اثر میکا والتاری ترجمه ذبیح الله منصوری در کتابخانه یاس
میکا تویمی والتاری نویسندهٔ نامور فنلاندی در ۱۹ سپتامبر سال ۱۹۰۸ در شهر هلسینکی در یک خانوادهٔ متوسط زاده شد. پس از فراغت از آموزش ابتدایی، در دانشگاه هلسینکی آغاز به آموختن کرد و در سال ۱۹۲۹ در رشتهٔ فلسفه دانشآموخته شد. پس از آن به فرانسه رفت و در مطبوعات فرانسه به کار مشغول شد. او پس از آن وقت خود را بیشتر صرف نوشتن داستانهای تاریخی کرد.داستانهای او به زودی توجه نقادان را به خود کشید و کتابهایش به زبانهای گوناگون برگردانده شد. رمانهای او واقعیات آمیختهای از رخدادهای تاریخی، اسطورهها و پندارهای خود اوست.والتاری در ۲۵ اوت ۱۹۷۹ در 70 سالگی چشم از جهان فروبست.
بخشی از کتاب سینوهه اثر میکا والتاری :
من این کتاب را برای مدح خدایان نمینویسم زیرا از خدایان خسته شده ام. من این کتاب را برای مدح فراعنه نمینویسم زیرا از فراعنه هم به تنگ آمده ام؛ من این کتاب را فقط برای خودم مینویسم بدون اینکه در انتظار پاداش باشم یا اینکه بخواهم نام خود را در جهان باقی بگذارم. آنقدر در زندگی زجر کشیده ام که از همه چیز حتی امیدواری تحصیل نام جاوید، سیرم؛ من این کتاب را فقط برای این مینویسم که خود را راضی کنم. هرچه تا امروز نوشته شده، یا برای این بوده که به خدایان خوشامد بگویند یا برای اینکه انسان را راضی کنند. من فرعونها را جزو انسان میدانم زیرا آنها با ما فرقی ندارند و من این موضوع را از روی ایمان میگویم. هرکس که چیزی مینویسد امیدوار است که دیگران بعد از وی کتابش را بخوانند و تمجیدش کنند و نامش را فراموش ننمایند به همین جهت ایمان خود را زیر پای میگذارد و همرنگ جماعت میشود و مهمل ترین و سخیفترین گفته ها را که خود بدان معتقد نیست مینویسد. من در مدت عمر خود چیزها دیده ام، مشاهده کردم که پسری مقابل چشم من پدر خود خود را کشت. دیده ام که فقرا علیه اغنیا حتی طبقه خدایان قیام کرده اند، دیدم کسانی را که در ظروف زرین شراب میآشامیدند، کنار رودخانه با کف دست آب مینوشیدند، دیدم کسانی که زر خود با قپان وزن میکردند، زن خود را برای یک دستبند مسی به سیاهپوستان فروختند تا اینکه بتوانند برای اطفال همان زن، نان خریداری کنند. من در زندگی همه چیز داشتم، میخواستم چیزی به دست بیاورم که لازمه بدست آوردن آن این است که انسان همه چیز را از دست بدهد. من میخواستم حقیقت حکم فرما باشد و ریا و دروغ و ظاهرسازی از بین برود و نمیدانستم که حکمفرمایی حقیقت در زندگی انسان امری محال است و هرکس که راستگو باشد و با راستگویی زندگی کند باید همه چیز را از دست بدهد و من باید خیلی خوشوقت باشم که هنوز ثروت خویش را حفظ کرده ام.
نام کتاب |
نویسنده |
موضوع |
حجم |
صفحه |
میکاییل پزشک سلطان سلیم |
میکا والتاری |
رمان خارجی |
24.2 MB |
699 |
راز اقلیم آسمانی |
میکا والتاری |
رمان خارجی |
17.3 MB |
479 |
سینوهه پزشک فرعون |
میکا والتاری |
رمان خارجی |
4.08 MB |
456 |
اتروسکان (آخرین رب النوع خاکی) |
میکا والتاری |
رمان خارجی |
9.66 MB |
282 |
سقوط قسطنطنیه |
میکا والتاری |
رمان خارجی |
9.05 MB |
552 |
دانلود در ادامه مطلب
|
|
|
شنبه، 12 فروردين ماه، 1391 |
|
بازديد: 48723 |
|
 |
|
|
![]()
دانلود کتابهای رمان نویسندگان بزرگ و مشهور جهان ، رمانهای کوری , بلم سنگی , بینایی , سال مرگ ریکاردو ریش از ژوزه ساراماگو در کتابخانه یاس
ژوزه ساراماگو نویسندهٔ پرتغالی و برندهٔ جایزهٔ نوبل ادبیات در سال ۱۹۹۸ میلادی است. او گرچه از سال ۱۹۶۹ به حزب کمونیست پرتغال پیوست و همچنان به آرمانهای آن وفادار بودهاست اما هیچگاه ادبیات را به خدمت ایدئولوژی در نیاوردهاست.منحصربه فردترین ویژگی آثار ساراماگو عدم کاربرد نشانگان سجاوندی به صورت متداول و استفاده از جملات بسیار طولانی است، که گاه در درون آن زمان نیز تغییر میکند.نوک پیکان کنایههای ساراماگو معمولاً مقدسات مذهبی، حکومتهای خودکامه و نابرابریهای اجتماعی است. رویکرد ساراماگو علیه مذهب آنچنان در رمانها و مقالات او آشکار است که وزیر کشور پرتغال در سال ۱۹۹۲ در پی انتشار کتاب انجیل به روایت عیسی مسیح نام او را از لیست نامزدهای جایزه ادبی اروپا حذف کرد و این کتاب را توهینی به جامعه کاتولیک پرتغال خواند،
معرفی رمان کوری اثر ژوزه ساراماگو :
رمان "کوری" در سال 1995 منتشر شد. ساراماگو می گوید:" این کوری واقعی نیست، تمثیلی است. کور شدن عقل و فهم انسان است. ما انسان ها عقل داریم و عاقلانه رفتار نمی کنیم...."
"کوری" یک اثر خاص است؛ یک رمان معترضانه اجتماعی - سیاسی، که آشفتگی اجتماع و انسانهای سردرگم را در دایره افکار خویش و مناسبات اجتماعی تفصیر میکند.
کوری مورد نظر ساراماگو در این کتاب کوری معنوی است. قانونمندی و رفتار عاقلانه خود به نوعی آغاز بینایی است.می توان این نکته را در سخنان شخصیت های داستان مخصوصا در پایان در سخن زن دکتر که می گوید:" چرا ما کور شدیم، نمی دانم، شاید روزی بفهمیم، می خواهی عقیده ی مرا بدانی، بله، بگو، فکر می کنم ما کور شدیم، ما کور هستیم کور اما بینا، کورهایی که می توانند ببینند اما نمی بینند."
نام کتاب |
نویسنده |
موضوع |
حجم |
صفحه |
کوری |
ژوزه ساراماگو |
رمان خارجی |
1.79 MB |
200 |
بلم سنگی |
ژوزه ساراماگو |